iPerform als technisch partner aanwezig bij lancering eerste digitaal Dakpaspoort

Gepubliceerd op Vrijdag 8 mei 2015 in nieuws

Op 21 april werden middels een groots opgezet media event de eerste digitale Dakpaspoorten uitgereikt. iPerform Software als technisch partner was hierbij aanwezig om met trots terug te kijken op een succesvolle ontwikkelingsfase.Het digitaal Dakpaspoort is bestemd voor werkgevers, werknemers en flexkrachten in de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbranche, oftewel de BIKUDAK. De houder van het paspoort kan zich middels de smartphone-app gemakkelijk identificeren en aantonen dat hij voldoet aan de wettelijke regels en brancheafspraken.

De plattedakenbranche kampt al jaren met een veranderende arbeidsmarkt door branchevervaging en een groeiend aantal ZZP'ers: De ontwikkeling van een online tool is dan ook een prima oplossing om een transparant arbeidsmarktbeleid in de hand te helpen. iPerform Software heeft de technische ontwikkeling van het digitaal Dakpaspoort voor haar rekening genomen.

Onder het toeziend oog van zowel werkgevers als werknemers, vakbonden en leerlingen van TECTUM zijn de eerste Dakpaspoorten uitgereikt door Doekle Terpstra, voormalig voorzitter van het CNV en nieuwe aanjager van het Techniekpact. Het Techniekpact zet zich in voor een betere aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt in de technieksector om het tekort aan technisch personeel terug te drijven.

De lancering van het digitaal Dakpaspoort ging gepaard met een goedbezocht media event
De lancering van het digitaal Dakpaspoort ging gepaard met een goedbezocht media event

Dakdekkers bekijken de app onder het toeziend oog van Doekle Terpstra
Dakdekkers nemen de app in gebruik onder het toeziend oog van Doekle Terpstra

comments powered by Disqus

Sinds 2006 hebben onze services en producten al honderden mensen geholpen hun dagelijkse werkzaamheden te optimaliseren: